Zegers Bouw neemt Jansen Gendringen over

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zegers Bouw heeft onlangs aannemingsbedrijf Jansen Gendringen overgenomen. Aannemingsbedrijf Jansen is een “echt Achterhoeks” dat zich bezig hield met het nieuw bouwen, verbouwen, renoveren en onderhouden van projecten in de woningbouw en utiliteit. Het bedrijf groeide langzaam uit tot een gerenommeerd en erkend bouwbedrijf met verschillende bouwprojecten in de Achterhoek en Gelderland (zie website). Met de overname tracht Zegers ernaar haar werkgebied richting het oosten nog verder uit te breiden en haar nieuwe en bestaande opdrachtgevers aldaar nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn.  Eind dit jaar zal Zegers een derde vestiging openen in Doetinchem. De vestiging van Jansen te Gendinrgen sluit.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.