Disclaimer e-mail

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Denk aan het milieu voordat u dit e-mailbericht afdrukt.

De informatie verzonden met dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Wanneer u dit e-mailbericht per abuis ontvangt wordt u verzocht contact op te nemen met de afzender per kerende e-mail. Verder wordt u verzocht  in dat geval dit e-mailbericht te vernietigen. Zegers Bouw B.V. staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mailberichten, noch voor tijdige ontvangst daarvan. Zegers Bouw B.V. wijst iedere aansprakelijkheid af voor de eventuele gevolgen van het gebruik van de verstrekte digitale bestanden.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.