Huurwoningen Lichtpenweg opgeleverd

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Op woensdag 8 en donderdag 9 juli 2020 kregen de huurders van de sociale huurwoningen op de Lichtpenweg hun sleutel. Bewoner Remco Tol is dolblij: ‘Ik heb de eerste keus gekregen dus voor mij is het helemaal top!’ De Lichtpenweg is een woonproject in Amersfoort op een unieke plek op bedrijventerrein De Hoef-West. Het is een van de eerste aanzetten tot de transformatie van een multifunctionele kantorenwijk naar een gemengd stedelijk gebied dat goed verbonden is met de directe omgeving. Het is een gebied met ruimte voor wonen, werken, leren en ontspannen. ‘We hebben hier onze nek uitgestoken qua innovativiteit en conceptmatigheid. Het statige, iets grauwe, kantoorgebouw hebben we onder andere samen met Zegers Bouw om weten te toveren naar een fris woongebouw met hippe kleuren. De nieuwe balkons, de indrukwekkende entree en het afwerkingsniveau maken mij trots als ik hiernaar kijk’, aldus Joan van der Burgt, directeur regio Amersfoort. Bekijk hier de eerste reactie van de bewoners en de wethouder van de gemeente Amersfoort.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.