Transformatie Den Bosch

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De handtekeningen voor een mooie opdracht zijn gezet! Voor woningcorporatie Mooiland in Grave gaat Zegers Bouw het komend jaar een kantoorpand aan de Rijnstraat in ’s-Hertogenbosch transformeren naar een wooncomplex met 36 sociale huurappartementen. De appartementen worden gasloos en energiezuinig. Iedere woning krijgt een combi-warmtepomp voor verwarming en warm water op basis van ventilatielucht. Op het dak komen zonnepanelen om duurzame energie op te wekken. De oplevering van het complex staat gepland in juli 2021. Op de foto worden de handtekeningen gezet door (vanaf links) Johan Staring Zegers Bouw, Rob de Vries van De Vries Ontwikkeling, Gijs Kant van Republiq, Bart Kivits van Vastgoed Mooiland en Evert Schipper van Zegers Bouw.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.